Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
"Пирин" се разпада!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:20 / 31.05.2011Коментари (0)150
© Blagoevgrad24.bg
Разпадането на "Пирин" започна със страшна сила, след като мажоритарният собственик Емил Наков провали спасителната мисия на общината с отказа да джироса акциите си и сянката на фалита надвисна над клуба, съобщава в. "Струма".

Прекратяването на договорите на играчите е формалност по силата на футболните наредби, които се прилагат при неполучени навреме 3 заплати и при невнасяне на задължителните осигуровки в НОИ. Пръв се възползва от това Александър Якимов, който е пред сензационен трансфер в ЦСКА.

Полузащитникът изпадна в немилост пред треньора Костадин Ангелов и цяла пролет търка резервната скамейка. За преминаването му на "Българска армия" лобира лидерът на групировката Г-15 Петър Байкушев, който не крие топлите си взаимоотношения с червения шеф Димитър Борисов-Гърнето и активно съдейства за привличането в Борисовата градина на Спас Делев, който, както и Якимов, е родом от петричкото село Ключ, Борис Галчев, Станислав Костов...

Фаворит за подписа на новоизгряващата звезда на зелено-белите Антон Карачанаков е "Славия", където почти сигурно се завръща и Димитър Воденичаров. Проводник на "бялата" връзка може да се окаже наставникът Ангелов, който е една от опциите на президента Венцеслав Стефанов да оглави най-стария столичен тим.

От лагера на "Левски" вчера изтече информация, че 3-годишен договор със сините е парафирал защитникът на "Пирин" Александър Башлиев. В Благоевград от няколко дни се носи мълва, че клубният бос Е. Наков е спазарил бранителя за 120 000 лева, но от Герена са категорични, че няма да броят повече от 20-30 бона, колкото се полагат на клуба-майка на състезателя. Вицешампионите твърдят, че вече са си осигурили услугите на пролетния хит в първенството Иван Цветков.

Отговорните фактори в БФС предупредиха, че днес до обяд изтича гратисният период за разплащане със 7-те футболисти, осъдили благоевградския клуб миналата година за близо 60 000 лв. По 10 хилядарки трябва да получат Тодор Паланков, Мирослав Тодоров и Георги Георгиев, останалата сума си разпределят Атанас Николов, Андрей Стоев, Радослав Михов и Кирил Чобанов. С четирима от тях кметът Костадин Паскалев имаше споразумение за разсрочено плащане, но при условие, че общината беше поела контрола над футболното АД.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: