Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Марек и Беласица излизат в исторически сблъсък за В група
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:48 / 18.06.2011Коментари (0)132
© Blagoevgrad24.bg
Гигантите от Марек и Беласица излизат в исторически сблъсък за влизане във В група. Двата отбора жадуват да се завърнат в професионалния футбол и победителят в тази гладиаторска битка ще направи сериозна крачка към втория ешелон на родния футбол. Арената, на която се очаква зрелището, е стадиона на НСА  в София, а началният час е 17:30 ч.

И двата тима са с традиции в най-популярния спорт в България, дали редица футболисти, записали имената си със златни букви в неговата история. Затова и се очаква мощна подкрепа за този паметен мач. От ръководството на Марек са осигурили 4 автобуса за феновете, които желаят да подкрепят тима на Иво Паргов. Возилата ще тръгват от 15.00 часа от спортната зала в "Дупница".

От Беласица обявиха, че от Петрич организирано ще тръгнат два автобуса. Очаква се да има много фенове на двата отбора да пътуват с личните си автомобили.

Беласица мина през деветте кръга на ада, за  да стигне до финала, след като победи с 1:0  Граничар (Копривлен) във финалния двубой на Благоевградска област. Тогава победителите си тръгнаха под аплодисментите на емблематичните фигури на Марек Анжело Кючуков и Сашо Паргов. След това обаче бе на косъм от пълния крах срещу Нови Искър, но "комитите" показаха дух и воля и преодоляха съперника си на стадион в столичния квартал Обеля. Двубоят тогава завърши 2:1, въпреки че тимът от Петрич губеше с 0:1.
"Нашият отбор е по свеж и се надявам да победим. Имах възможността да наблюдавам Беласица срещу Нови Искър. Преди това Анжело Кючуков и моят баща Сашо Паргов бяха наблюдавали тима на Беласица срещу Граничар (Копривлен). Общо взето техните впечатления се припокриват с моите, които си направих на мача  в сряда.

Надявам се следващия сезон ние да играем във "В" група. Очертава се да е много оспорвана тази група, тъй като чувам и че Вихрен са изхвърлени там и Пирин ако започне от "В" група за моите играчи ще е добре да играят там", каза Иво Паргов.


Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: