Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Малеш измъчи Светкавица в контрола
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:15 / 29.07.2011Коментари (0)247
© Blagoevgrad24.bg
Светкавица обърна втородивизионния Малеш (Микрево) в контролна среща с 3:2. Тя се игра на стадиона в Тетевен, а новаците в А група са на лагер в Рибарица. Срещата започна с териториален превес на гостите от Микрево, чиито футболисти играеха с голямо желание, раздаваха се на терена и всичко това даде своя резултат.

В 15-та минута след центриране от ляво на отличния и в този двубой защитник Атанан Атанасов Николай Дичев с глава улучи напречната греда на символичните домакини. Натискът на футболистите на Малеш продължи.

В 25-та минута Румен Кънчев проби по левия фланг, центрира пред наказателното поле на Светкавица и Боби Стоянов с крак засече от близо за 0:1. В 40-та минута Атанас Атанасов слаломира по левия фланг с топката, насочи я в движение към Румен Кънчев, той я върна на Атанасов, последва силен шут и топката се спря в мрежата за 0:2.

След почивката старши треньорът на Светкавица Пламен Донев подмени изцяло състава на отбора, докато неговия колега Пламен Мицански беше с къса резервна скамейка и даде шанс за игра само на трима. Отборът на Светкавица заигра по-свежо и но по-големи обороти. В 60-та минута Даниел Генов проби по левия фланг, вряза се в защитата на Малеш, подаде на Мартин Христов, който от няколко метра не остави никакви надежди за вратаря на Малеш Васил Василев-Дзоф за 1:2.

В 75-та минута главният съдия отсъди дузпа в полза на Светкавица, като видя грубо нарушение на вратаря Васил Василев срещу Мартин Христов. Точен от бялата точка бе Даниел Генов и резултата бе изравнен - 2:2. В 84-та минута Даниел Генов със силен диагонален удар от 17-18 метра опъна мрежата зад Дзоф за 3:2.

След контролния мач старши треньорът на Малеш (Микрево) Пламен Мицански заяви: "Нашите футболисти изиграха най-качествената си контрола домомента. Поради заболяване и контузии имах само трима резервни футболиста. Това бе основната причина да се стигне до загуба от отбора на Светкавица Търговище, който през второто полувреме ни надигра и играха по-свежо.

Допуснахме случайни грешки, заради които се стигна до загуба, която инкасирахме срещу отбор от А група. Изключително сериозно присъствие на отбора в този мач. Играта беше много жива, настроението - на ниво, имаше агресия пред противниковата врата.

Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: