Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Феновете на футбола в Пиринско искат Жоро Бекъма да стане треньор на националния отбор!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 06.11.2011Коментари (1)324
© btv
Феновете на футбола в Пиринско искат Жоро Бекъма да стане на треньор на националния отбор! Героят от популярното предаване "Пълна лудница" е събрал 49% в проведената анкета на сайта Blagoevgrad24.bg. Явно в техните очи кризата за качествени треньори в страната е голяма щом смятат, че Жоро Бекъма може достойно да се справи с тези функции. Местни зевзеци пък се шегуват, че родните "трикольори" са толкова трагични, че синът на мама Божка без проблеми би наредил състава.

На второ място в класацията е новоназначеният треньор Любо Пенев с 23%. Дали той ще промени играта на "лъвовете" може би не зависи много от него. За съжаление бившият голаджия от испанските терени вече не може да влезе и да ниже попадение след попадение.

Анкетата поднася своя нова изненада друг
© btv
герой от "Пълна лудница"- Спартак Тишански е събрал 16% от гласовете. Запалянковците може би са преценили, че Спартачето с уменията си на "бивш митничар" може да "оправи" някой и друг мач с по-непретенциозен съперник.

10% са гласували и за бившия наставник на ЦСКА-Милен Радуканов. Тук явно експерти са оценили, че той е амбициозен и иска да се развива. Това обаче го разбраха в пловдивския "Ботев", а не във футболния съюз. А може би и липсата на достатъчен опит си е изиграло своята роля.

2% са предпочели Мишо Мадански вероятно в техните аргументи за това решение е натежало играта на националите срещу Уелс и Украйна.

И накрая все пак, да се надяваме, че може би фамилията Пенев носи късмет на България............или пък просто Бог харесва това българско име.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.11.2011 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: