Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Банско се уреди да играе на "Герена"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:55 / 08.11.2011Коментари (0)209
© Blagoevgrad24.bg
Сливнишки герой ще приеме Банско на стадион Георги Аспарухов в петък, 11 ноември, от 14.30 часа в мач от 12-тия кръг за първенството на западната Б група. Информацията потвърди Петър Малинов - старши треньор на Сливнишки герой.

"Всичко е уточнено със СТК на БФС. Знаете, че лицензионната комисия не позволи да играем срещите си на собствения терен в град Сливница и това е причината да митарстваме по българските стадиони. В момента всичките ни футболисти са здрави и очакваме мача срещу отбора на Банско. Ще срещнем 4-тия във временното класиране на западната Б група, който е с 15 точки, а ние сме с 12 и заемаме 7-мото място. При победа на стадион Георги Аспарухов в петък ще се изравним по точки. Очаква ни много тежък мач, но по време на тренировките футболистите подхождат много сериозно и отговорно и обещават да се концентрират до край за да не загубим мача", сподели Петър Малинов.

В Банско също се подготвят сериозно за мача. В отбора се завърна от изпити Слави Шопов, който е студент в университета в Бургас. Не тренира в момента Самир Аесс, който бе привикан за лагер сбор от селекционера на младежкия национален отбор Михаил Мадански за мача в Австрия. Не тренира и Павел Петков, който е със сериозна контузия.

"Предстои ни много сериозен мач срещу отбора на Сливнишки герой, който, макар и като новак в западната Б група, дава добри резултати напоследък. В изминалия кръг героите загубиха във Видин от Бдин, а ние завършихме наравно като домакини срещу Чавдар Етрополе. Затова във вторник преди обяд бе изгледа видеозапис на последния ни мач за първенството на западната Б група за да анализираме грешките, допуснати по време на двуоя от всеки един от футболистите, на които бях гласувал доверие. Това се прави за да изчистим както теоретически, а след това и на терена практически грешките ,допускани до момента", сподели Воин Войнов.

Източник: Sport1.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: