Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Вратар се обеси, годеницата му спала с брата на Тери
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:40 / 18.11.2011Коментари (0)384
Потресаващи подробности за трагичната смърт на вратаря на "Ръшдън енд Даймъндс" чуха хората в съда. Делото за гибелта на Дейл Робъртс стартира близо година след като той предпочете да се обеси, отколкото хората да му се присмиват.

Процесът за смъртта на Робъртс стартира в Англия и привлече вниманието на медиите.

Драмата се развива през май миналата година, когато братът на Джон Тери - Пол пристига като свободен агент в "Ръшдън". Дейл решил да го приюти, за да не търси отделно жилище. Той го сложил на дивана в хола, като му предоставил дома си.

Не след дълго се оказало, че Пол вече е успял да прелъсти неговата годеница Линдзи Коуън. Аферата се разчула и двамата с Дейл се разделили, но след няколко седмици 24-годишният й вратар простил.

Пол веднага е засилен със свободен трансфер в "Дарлингтън", където играе и в момента. Той е женен за сестрата на бившия футболист на "Челси" и настоящ на "Лестър" Пол Кончески. Те имат и две деца - Джорджия и Франки.

"Двамата успяхме да преодолеем кризата и дори се шегувахме за Пол", признава през сълзи Линдзи.

Вратарят получава контузия, която го вади от игра няколко месеца. Той изпада в депресия и през ноември минава на антидепресанти.

Те му били предписани от клубния лекар. "Той направо се страхуваше да се среща със съотборниците си. Затвори се в себе си. Заради това след консултация с психиатър му предписахме медикаменти", твърди д-р Хари Бедфорд.

"От доказателствата, които получих, мога да заключа, че в момент на криза той е решил да сложи край на живота си", твърди съдебният медик Ан Пембър.

В края на декември треньорите решават, че вратарят вече е готов да играе, и го връщат в първия състав. Тогава той признава на годеницата си, че го е страх да застане на вратата. В деня на мача тя влиза в кухнята и намира бележката с думите: "Аз обичам Линдзи Коуън колкото обичам живота си. Прости." След това открива годеника си обесен.

Преди това той звъни и на агента си, но получава единствено хули. "Ако си ми син, ще те сритам отзад", заявил Джъстин Реджис.

Дейл е приятел на английския национал Анди Джонсън. Точно звездата на "Манчестър Сити" разкри, че двамата с годеницата му са се разделили след аферата с Тери.

"Не мога да кажа колко му е повлиял този скандал. Може би е някаква комбинация от негативните писания в пресата и контузията на крака", твърди самият Анди Джонсън.

Майка му обаче е категорична, че всичко тръгва надолу след изневярата на годеницата му.

Дейл е бил собственост на "Нотингам Форест", и след преотстъпвания на "Ейстууд Таун" и "Алфредтън Таун" се оказва в "Ръшдън".

"Той бе изключително талантлив вратар. Нашата организация загуби много, когато сложи край на живота си", смята изпълнителният директор на "Форест" Марк Артър. Там в момента е българският вратар Димитър Евтимов, който обаче няма право да играе за мъжкия състав, защото притежава единствено студентска виза за Великобритания.

Контузията си получава по време на мач на третия тим на Англия, където играят надежди на държавния тим.

Родителите на обесилия се вратар прочетоха пред медиите писмо, в която благодариха на всички, които са ги подкрепили в тежкия момент. Те държат и на невярната годеница, която вече имали за своя дъщеря.

Братът на Пол - Джон, също е със сериозни проблеми през последния месец. Той открито бе обвинен в расизъм от Антон Фердинанд. По-малкият брат на капитана на "Манчестър Юнайтед" Рио играе в "Куинс Парк Рейнджърс" и го отнесе при победата на своя тим с 1:0 над "Челси".

По време на контролите на националния отбор, на който Джон е капитан, му бе забранено да говори по проблема.

Фердинанд твърдо е убеден в правотата си и дори заплаши да заведе гражданско дело, ако Джон Тери не бъде наказан. Фабио Капело обаче бе категоричен, че не смята да се отказва от капитана си заради скандала с Фердинанд-младши.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: