Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Коко Динев спряган за президент на новоучредения ФК "Вихрен-1925"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:10 / 22.11.2011Коментари (0)224
Името на Константин Динев-Коко отново се спряга във футболните среди в Сандански като бъдещ президент на новоучредения ФК "Вихрен-1925", съобщава в. "Струма". Коко е споделил пред свои близки и приятели от курортния град, че обмисля варианта отново да се върне в Сандански и да поеме фалиралия клуб. Сандански ми харесва, както и хората, които живеят в него, това е казал преди дни Коко Динев на приятели от града. Той е собственик на хотел "Финикс" и казино "Финикс" на Кулата. Освен това е собственик на малката резиденция над "Интерхотел Сандански" в посока Поленица, която купи от фалиралия бизнесмен Иван Ковачев. Съсобственик е и на МОЛ-а в Сандански, където стопанисваше нощния клуб.

Преди няколко дни бащата на Коко Динев - бай Иван, бе в Сандански, той останал изненадан от гледката на градския стадион и тренировъчното игрище. Изкуственият терен, за който синът му Коко похарчи доста пари, за да го изгради, е в окаяно състояние. Мрежата, с която е заграден изкуственият терен, е разкъсана от пуснатите безконтролно да тренират в базата спортисти. Преди се събираха такси за тренировъчното игрище, сега то е оставено на произвола на съдбата. Още по-плачевно е състоянието на градския стадион, там тревната настилка на места направо е изкопана.

След като отборът изпадна в селската група и ФК "Вихрен" бе обявен във фалит, поддържането и стопанисването на градския стадион е на гърба на феновете. От началото на месец ноември главната счетоводителка на фалиралия клуб Мария Станоева отново е на работното си място. Феновете недоумяват защо М. Станоева е на работа, откъде ще получава заплата, след като отборът играе в селската група, в която са и отборите на Лебница, Струма, Ново Делчево, Дамяница, Склаве, където няма счетоводител , старши треньор и помощник.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: