Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Регистрират академия “Димитър Бербатов"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:55 / 28.12.2011Коментари (0)153
© Blagoevgrad24.bg
През януари ще бъде регистрирана дългоочакваната академия "Димитър Бербатов". Тя ще започне да функционира след построяването на база. Документите вече се придвижват от мениджъра на Митко Емил Данчев. Теренът за юношите пък ще бъде построен в НСА, за което вече има решение на академичния съвет. Търси се усилено и фирма, която да го направи на нормална цена.

Игрището ще е вляво от арката на официалния вход и вероятно ще има и отделно място, от което да се влиза на стадиончето. То ще бъде с естествена трева, отопление и всички модерни удобства.

Цяла Англия отново е на колене пред Бербатов, след като той наниза три гола във вратата на "Уигън", въпреки че игра като титуляр едва за втори път този сезон и за първи на "Олд Трафорд".

"Аз ви предупредих, че някой ще си изпати. Горд съм с представянето на Бербатов, защото той показа точно колко е важен за нас", категоричен бе след мача сър Алекс Фергюсън.

"Винаги се радвам, когато той вкарва, защото е невероятен футболист. Показа, че нищо не може да го спре, независимо че от началото на сезона нещата не се развиват в негова полза", радваше се и френският национал Патрис Евра.

В Германия толкова се развълнуваха, че Бербатов може да се върне в "Байер" (Леверкузен), че дори успяха да си измислят и интервю с бившия ни международен рефер Иван Добринов, който работи в агенцията на Емил Данчев. "Има повече от интерес. Започнали са разговори. Той много обича Леверкузен и поддържа отлични връзки с хората там", цитиран е Добринов от най-тиражният таблоид "Билд".

"Проблемът в цялата информация е, че Иван просто не е говорил с тях. Вероятно и там действат както в България. Единствената новина около Митко е, че вкара три гола на "Уигън", обясни самият Данчев.

"Манчестър Юнайтед" още не е задействал клаузата в договора на Бербатов, според която той остава в тима до лятото на 2013 година. Очаква се това да стане най-късно до отварянето на трансферния пазар. Не е изключено сър Алекс да предложи удължаване и с още 2 сезона на голаджията.

В България зевзеци вече се шегуват, че в момента Фергюсън се опитва да пробва дали Митко може да стане голмайстор на Висшата лига, като играе един полусезон в първенството. В сегашната му форма това не е изключено.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: