Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Банско приема звездите на плажния тенис на последния турнир за този сезон
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:42 / 27.09.2012Коментари (0)127
©
За трета поредна година престижният ни планински курорт Банско ще е домакин на турнир по плажен тенис от веригата "DEVIN Beach". Най-добрите състезатели в този атрактивен спорт ще премерят сили на 29 и 30 септември в последното, осмо, състезание от веригата, на специално изградените терени на хотел "Royal Tower Bansko". Въпреки че е национална веригата, организаторите - Българска федерация по тенис и "Девин" АД, не изключват възможността в проявата да се включат и гости от Гърция и Македония.

Както и досега квалификациите ще се играят до 9 гейма, а финалът ще се решава в 2 от 3 тайбрек сета. Желаещите да се включат в състезанията от веригата "DEVIN плажен тенис" могат да го направят на 29.09 (събота) до 10:30 ч. на място в комплекс "Royal Tower Bansko". През първия ден за челните места ще спорят двойки мъже и жени, а през втория - смесените двойки.

В края на турнира, на специална церемония, ще бъдат наградени и първите в ранглистите при мъжете и жените. По време на церемонията победителите ще получат специални призове.

За пръв път тази година БФТ въведе точкуване и ранглиста на турнирите от веригата по плажен тенис поради засиления интерес . След последното състезание водачи при мъжете станаха Константин Буюклиев и Павлин Маргинов, който след турнира в Пловдив се изкачи с едно място. При жените първо място заема Ралица Арсова, а второто място до последно не е сигурно дали ще заеме Катерина Генова, Филипа Габровска или Виргиния Трифонова.

"Девин" АД си партнира с Българската федерация по тенис за четвърта поредна година. Подкрепата за турнирите по тенис е част от дългосрочната стратегия на компанията за подкрепа на спортовете на открито и активния и здравословен начин на живот. През тази година, съвместно с БФТ, "Девин" АД организира и турнири по тенис за деца - DEVIN Cup. От 11 до 13 октомври предстоят и състезанията от турнира "DEVIN MASTERS". Победителите от него ще имат възможност да участват в турнир по избор в чужбина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Благоевград "почервеня"! Агитката на ЦСКА пристигна
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Джокович: Спечелих достатъчно, за да нахраня цяла Сърбия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: