Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (2)
Стоичков разкри фаворитите си за футболист на годината
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:53 / 09.12.2013Коментари (3)685
© Blagoevgrad24.bg
Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви в интервю за TV7 кои са фаворитите му за футболист на годината у нас.

Победителят ще стане ясен на 19 декември на специална церемония, която ще се излъчва в ефира на TV7 от 20:30 ч. "Има няколко момчета, които се открояват много драстично от последната година. Бих сложил Симеон Славчев, Тодор Неделев, Ивелин Попов. Направиха силно впечатление. Не можем да подминем с лека ръка и Иван Иванов. Пътят им е начертан и трябва да го следват", заяви Стоичков, който миналата седмица беше в Милано, за да бъде награден за цялостен принос към спорта от Международната федерация за кино, телевизия и спорт.

Той беше поканен в столицата на модата и за представянето на биографичния филм "Стоичков" на кинофестивала в италианския град. Лентата излиза у нас днес, 9 декември. Стоичков добави, че е имало малка индикация за подобряване на националния отбор, но подчерта, че победите в квалификациите са само срещу Малта (6:0, 2:1) и Армения (1:0).

Церемонията в Милано беше уважена и от световния шампион с Франция от 1998 г. Венсан Кандела. "Стоичков е един от най-великите играчи за всички времена. Горд съм да бъда до него в такъв момент. Нямах възможност да играя срещу Стоичков, защото съм малко по-млад. Когато беше звезда в Барселона аз дойдох в Серия А. Но съм гледал красивите му голове по телевизията", заяви бившият защитник на Рома.

Още по темата: общо новини по темата: 59
19.03.2014
07.03.2014
27.02.2014
25.02.2014
17.02.2014
17.02.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Като говорим за футбол естествено че ТОДОР НЕДЕЛЕВ за най добър каратист е Здравко Лазаров,най добър борец Йордан Тодоров ТЪчА ,най добри ФЕРМЕРИ отново за пореден път напоили тресавището ЛАУТЛИВАДА подобаващо даже и супер силният вятър не помогна да изсъхне и къртица за пореден 1936 път бате зуме сменил десетки президенти и никога неразкрит
+7
 
 
Футболист на годината-Тошко Неделев.=+=
+7
 
 
....за футболист на годината трябва да се гласува за футболист от Българското първенство !!!!Колкото да е калпаво то .......
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Новак Джокович подгрява за мача с Григор с български хит
Карлос Насар в ексклузивно интервю пред "Фокус": Вманиачен съм да стана легенда на България
Карлос Насар обяви пред "Фокус" кои трима души не трябва да са част от федерацията по щанги
Карлос Насар разкри пред "Фокус" кои световни спортни легенди са го поздравили след титлата в Париж
Локомотив София е обречен срещу ЦСКА, твърдят букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: